Image
Image

Renall växer med Linköping

Image

Renall erbjuder tjänster inom hela miljöområdet – från avfallshantering och återvinning till kranbilstransporter, spol- och sugtjänster, bygglogistik, samt miljökonsulter.
– Kunderna uppskattar vår stora bredd, engagemang och höga servicenivå, framhåller säljarna/avfallsrådgivarna Alexander Djerf och Lukas Skoglund.

Sedan starten i Linköping 2019 har Renall mer än dubblat personalstyrkan, antalet fordon och sin försäljning.

– Våra kunder är både företag, kommuner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner, berättar säljaren och avfallsrådgivaren Alexander Djerf. Alla verksamheter har ju någon form av avfall som behöver hanteras.

– När det gäller byggbolag är de ofta i behov av många delar i vårt utbud – både avfallshantering, kranbilshjälp och miljökonsulttjänster som exempelvis att utföra markprovtagningar där det är tänkt att bygga, fortsätter kollegan Lukas Skoglund.

– Och då är det en stor och mycket uppskattad fördel för kunderna att de endast behöver ha en kontaktperson hos oss, framhåller Alexander.

Han säger vidare:

– Det finns andra aktörer som gör delar av det vi erbjuder, men inte allting. Vår bredd gör oss unika. 

Hållbarhetstänket och miljömedvetenheten genomsyrar allt hos Renall.

– Samtliga våra fordon körs givetvis på fossilfritt bränsle beroende på vad som fungerar bäst och gör minst påverkan på miljön, berättar Lukas.

Duon trycker på att bolaget är relationsbyggande och enligt marknadsundersökningar en mycket attraktiv arbetsgivare och samarbetspartner.

– Och ett roligt kvitto är också att vi inte tappat några kunder under de två åren vi varit verksamma här, säger Alexander.

Den här sommaren utökas utbudet med försäljning av jord.

– Det är många olika sorter – som rabattjord och anläggningsjord. Detta gör vi i Norrköping, där vi tar hand om restprodukter i form av träfibermull från Holmen Paper – som sedan ingår i våra jordprodukter, förklarar Alexander.

De bägge kollegorna trivs väldigt bra på Renall – speciellt att deras arbete är varierande och den familjära känslan som finns inom företaget.

– Det är ett väldigt roligt och stimulerande arbete, där man får träffa många människor och verksamheter. Både i form av dialog med befintliga kunder och genom nya kundbearbetningar, menar Lukas.

– Renall vill verkligen växa och skapa förutsättningar för att göra det. Den resan är väldigt kul att vara med på, poängterar Alexander.

Pandemin har bidragit till att många möten fått genomföras digitalt i stället, men någon minskning i omsättningen har inte inträffat.

– Vi har inte ställt av något, utan snarare ställt om. Med fler och fler nya kunder ser vi väldigt ljust på framtiden, säger både Alexander Djerf och Lukas Skoglund.


Skriv ut   E-post

Produktion

Media Fokus i Västervik AB, Växel: 070-187 20 00, www.mediafokus.se


Texter: Joakim Löwing
Form: Kristina Franzén
Foto: Örjan Karlsson samt arkivbilder 
Annonser: Karin Lindfors

Hela denna produktion är en annons. Med reservation för tryckfel.

Image
Image

Läs hela produktionen online